Borsanın İzinden

Motivasyonel Sözler

İyi Bir Borsacı Nasıl Olunur?

İbrahim Babadağı · 17 Mart 2019 · 1 dk okuma Kaydet
İyi Bir Borsacı Nasıl Olunur?

Arkadaşlar, Hep örnek aldığım, zevkle okuduğum ve çok şey öğrendiğim bir trader olan Steve Burns’ün İngilizce kısa bir yazısını Türkçe’ye çevirip sizinle paylaşmak istedim. Konumuz iyi bir borsacı nasıl olunur. Steve Burns konuyu basit ama etkili şekilde anlatmış. Çeviri aşağıda, tüm maddelere imzamı atarım. Her maddeyle ilgili detaylı yazıları yakında bu sitede bulacaksınız.

Bu arada Steve Burns’un tüm kitaplarını, http://www.newtraderu.com websitesini ve @SJosephBurns Twitter hesabını takip etmenizi öneririm. Özellikle Twitter hesabında harika içerikler paylaşıyor. Ben en başından beri kendisini Twitter’dan takip ederek çok fazla şey öğrendim. Çıkardığı kitapları da mutlaka kütüphanenize eklemenizi öneririm.

İyi bir borsacı nasıl olunur?
İyi bir borsacı nasıl olunur?

Sonra yeniden okumak ister misin?

Bu yazıyı kaydet

1 yorum

Burak 13 Şubat 2020

Tecrübeler aktarılabilen olgular olmasa da düşüncelerini okuduğumuz insanlara duyduğumuz saygı ölçüsünde bilgilerine değer veriyoruz. Çok değerli bir traderi, tespitleri çok yerinde teşekkürler

Yorum yaz

Yorumlar onaylandıktan sonra yayımlanır. E-posta adresin yalnızca bende kalır, gerekirse sana dönmek için kullanırım.